Ми у соціальних мережах
Контакти
  • Київ, Політехнічна 41
    КПІ ім. Ігоря Сікорського, корп. 18, кімн. 528
  • 380 (44) 204 86 10
    380 (44) 204 92 85
  • kafedra@ist.kpi.ua
Безкоштовне приєднання до програми “Google Cloud: впевнений старт кар’єри”
September 6, 2024

Програма цікава насамперед для викладачів та студентів технічних спеціальностей, пов’язаних із комп’ютерними науками, програмуванням тощо, розпочнеться не пізніше 17 вересня 2024 року та охоплюватиме такі напрями:
Google Cloud Digital Leader: базове розуміння хмарних концепцій і можливостей Google Cloud, наприклад, для гуманітарних спеціальностей.
Google Cloud Engineering: заглиблення у хмарну інфраструктуру та підготовка до таких професій, як хмарний інженер або DevOps інженер.
Google Cloud Data Analytics: аналіз і перетворення даних у хмарі.
Google Cloud Computing Foundations: технічний фундамент у хмарних обчисленнях.
Google Cloud Cybersecurity: захист хмарних середовищ від загроз.
Google Cloud GenAI: генеративний штучний інтелект та його застосування.

У межах програми буде:
– надано безкоштовний доступ до навчальної платформи Google Cloud Skills Boost, що містить онлайн-курси за напрямами, перерахованими вище;
– проведено серію україномовних вебінарів від провідних спеціалістів Google та експертів української IT-сфери, а також надано можливість отримати цифровий сертифікат Google Cloud та нагороди від Google.
⚠️ представлені курси — англомовні, тому для участі в програмі потрібно мати базовий рівень володіння англійською мовою або ж бути готовими до використання допоміжних засобів для перекладу;

Для того, щоб зареєструватися для участі в програмі “Google Cloud для студентів: впевнений старт кар’єри” потрібно скористатися посиланням , зазначивши назву закладу – Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”, Вашу посаду та контактні дані.

Після реєстрації Вам надійде лист-підтвердження від команди програми з подальшими інструкціями щодо отримання доступу до платформи та участі в заходах від експертів Google.

Архів